Logo Sublim Websites
'Zeer goed functionerende websites, goede begeleiding en opvolging, kortom aan te raden ook qua prijs/kwaliteit verhouding.'

- Rob, bruggenhuis.be

'Zeer tevreden over het geleverde werk en de mooie website. Professionele houding en kwalitatief werk!'

- Karel, advocaat-messens.be

'Deze jonge webdesigner, webontwikkelaar maakt hele mooie, persoonlijke en vooral toegankelijke websites. Ze zijn smaakvol en elegant. Dit met een zeer goede service en opvolging. Een probleem of een euvel, met een telefoontje en het is opgelost.'

- Emmanuelle P.

Sublim Websites

Ontwikkeling van mobielvriendelijke en functionele websites

Sublim Websites zorgt voor het ontwikkelen van moderne en kwalitatieve websites. Mijn focus ligt op professionele en functioneel gebouwde websites. Websites die makkelijk navigeerbaar zijn voor de gebruikers en bezoekers. Alsook responsief d.w.z. zodat de content goed aanpast aan elk type scherm: van laptop, tablet tot smartphone. Kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen maar ook particulieren kunnen bij mij terecht voor deze gebruiksvriendelijke websites.

Vandaag de dag is online vindbaarheid een must. Laat uw website ontwikkelen door Sublim Websites:

  • Online aanwezigheid en 24/7 zichtbaarheid
  • 1e indruk bedrijf vaak via website
  • Online gevonden worden is belangrijk voor uw professionaliteit als bedrijf en zo vinden bezoekers praktische info van uw bedrijf zoals contactgegevens, openingsuren etc.

Sublim Websites zorgt ervoor dat elk webproject:

  • Op maat van de klant
  • Responsief en functioneel gebouwd
  • Live plaatsen van de website en instellingen Google Zoeken
  • Beveiligde verbinding heeft

Lees meer over de werkwijze en webdevelopment van Sublim Websites of contacteer me over jouw webproject en maak zo kennis met onze diensten: 0474 90 63 76 of via e-mail.