Professioneel Webdesign

Sublim Websites is een professioneel webbedrijf die u kunt contacteren voor het ontwerpen van mobielvriendelijke websites. Ik ben begonnen als gediplomeerd webdesigner enkele jaren terug. Als lid van de Federatie voor Webbedrijven in België (FEWEB) en dankzij mijn ervaring in allerlei webdesign projecten kunt u me als expert inschakelen voor: het herontwerpen van een bestaande website, ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website, logo ontwerp, huisstijl ontwerp bedrijf, online nieuwsbrief ontwerp,...

Dankzij mijn uitgebreide opleiding in webdesign en webontwikkeling heb ik technisch geleerd om functionele websites met een fris design te ontwerpen. Een maatwerkwebsite die afgestemd is op de huisstijl van de klant en tevens gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers van de website. Dus waarbij de content zowel op de computer als op mobiele apparaten goed worden weergegeven.

Naast webdesign en webdevelopment heb ik ook bijkomende opleidingen gevolgd zoals fotografie: foto's nemen voor uw webproject en/of database, designtechnieken mbv Adobe InDesign, Illustrator en Adobe PhotoShop, SEO technieken, GDPR voor websites, web accessibility, design van online nieuwsbrieven... Ik heb ervaring hierin kunnen opbouwen dankzij tal van projecten te mogen ontwerpen de afgelopen jaren. Mijn focus ligt op het bouwen van websites die functioneel zijn én de juiste uitstraling hebben.

U kunt me inschakelen voor het vernieuwen van uw bestaande website. Dit kan zowel qua design en/of website optimalisatie: verbeteren van structuur en content optimalisatie. Tijdens de restyling van uw website wordt er rekening gehouden met de laatste webdesign trends alsook de design wensen van de klant zelf. Via Adobe Illustrator of andere designprogramma's wordt de bestaande website aangepast qua design. De nieuwe website wordt eerst geschetst (mockup) en zo komt het ontwerp tot stand. Er wordt gecommuniceerd met de klant zodanig dat er een creatief eindresultaat ontstaat van de vernieuwde website waar de klant tevreden over is.

Website mobielvriendelijk maken

Tijdens het ontwerp en ontwikkeling van de website wordt de website responsive gemaakt na het toevoegen van de content. De webteksten en foto's op moderne websites moet goed weergegeven worden op alle apparaten zoals laptops, desktops, smartphones en tablets. Via mediaqueries wordt de website responsive gezet. Mobielvriendelijke websites zijn ook belangrijk voor SEO redenen en maakt de website gebruiksvriendelijk voor uw bezoekers. Zodat uw doelgroep op elk type device de info van uw KMO of vzw kan opzoeken op een gemakkelijke manier.

Overige diensten bij Sublim Websites

  • Copywriting: schrijven van webcontent in nl/fr of Eng bijvoorbeeld vercleyen.be
  • Foto's nemen, verwerken en plaatsen voor websites
  • Nieuwsbrieven ontwerpen, verzenden en opvolgen
  • Hulp bij instellingen Webhosting en juiste keuze voor uw bedrijf
  • SEO: Zoekwoordterm analyse en optimaliseren voor Google Zoekresultaten
  • Logo en huisstijl ontwerp

Actief in Geraardsbergen, Zottegem en Ninove