Privacybeleid

Welke informatie wordt verzameld en waarvoor?

Bij het invullen van het contactformulier worden er gegevens gevraagd zoals naam, telefoon, e-mailadres en jouw bericht. Naam en e-mailadres zijn directe persoonsgegevens. De ingeschrevene verschaft steeds zelf de persoonsgegevens aan via het online formulier en kan op die manier een zekere controle uitoefenen. Aangezien Sublim Websites zijn diensten voornamelijk aan andere bedrijven en KMO's aanbiedt zijn deze gegevens meestal gelinkt aan bedrijfsgegevens. We vragen deze gegevens om verdere communicatie te bevorderen en uw vraag te kunnen beantwoorden. Het kan zijn dat bepaalde berichten opgeslagen worden in de mailbox van blommaertlies@gmail.com. Indien u dit niet wenst, kunt u dit ons altijd melden.

Hoe beschermen we uw gegevens?

Er worden verscheidene beveiligingsmaatregelen genomen om uw persoonlijke informatie te beschermen wanneer je jouw persoonlijke gegevens invoert, wijzigt of bekijkt. De website wordt gehost door een professioneel webhostingbedrijf.

Google Analytics?

Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Sublim Websites maakt gebruik van Google Analytics binnen de Website. Men geeft geen persoonsgegevens door aan Google. Door deze gegevens te analyseren, gebaseerd op gerechtvaardigd belang, komt Sublim Websites te weten hoe de website gebruikt wordt en kan men deze verbeteren. Google Analytics informatie: Privacybeleid - Afmelden

Gegevens naar derden?

De persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor intern gebruik binnen Sublim Websites. We kunnen u dan ook geruststellen dat persoonsgegevens niet verkocht, doorgegeven of meegedeeld worden aan derde partijen die aan ons verbonden zijn. Sublim Websites heeft alle mogelijke juridische en technische voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang en gebruik te vermijden.

Alleen Online Privacy beleid

Deze online privacy beleid is enkel van toepassing enkel op gegevens verzameld via de website en niet op verzamelde offline gegevens.

Veranderingen aan het Privacy beleid

Door het gebruiken van de website en als er wijzigingen komen over het privacybeleid, dan zullen die wijzigingen getoond worden op deze pagina, en/of verzonden worden via email om u op de hoogte te brengen van enige wijzigingen, waarbij u toestemming geeft aan ons privacy beleid.

Contact

Als u vragen heeft over dit privacy beleid dan kunt u me contacteren via onderstaande gegevens:

Sublim Websites
Savaanstraat 64
9000 Gent

T +32 (0)474 90 63 76

info@sublimwebsites.be